Koude Hoofdgerechten :

  • Schotel 1 : tomaat gevuld met handgepelde grijze garnalen, tongrolletjes, grietmedaillon, gerookte forelfilets,                                                 gevuld fruit en langoustines of koningsgarnalen                                                                                    € 18,90 pp.
  • Schotel 2 : aangevuld met gekookte zalm                                                                                                               € 22,40 pp.
  • Schotel 3 : aangevuld met gerookte zalm                                                                                                                € 22,40 pp. 
  • Schotel 4 : aangevuld met beide zalmsoorten                                                                                                         € 24,40 pp.
  • Schotel 5: kreeftenschotel ; halve kreeft of baby kreeft, tomaat met handgepelde grijze garnalen, tongrolletjes,                                              grietmedaillon, gerookte zalm, gevuld fruit, gerookte forelfilets, langoustines of koningsgarnalen         € 34,75 pp.
  • Bovenstaande schotels kunnen aangevuld worden met handgesneden gerookte heilbot                                     +€ 3,95 pp.
  • Supplement aardappelsalade of rijst  € 1,80 pp
  • Supplement sausjes van het huis       € 1,50 pp.                                                                                                                 

Warme Hoofdgerechten :

  • Lotte met prei roomsaus                                     € 16,95 pp.
  • Grietbotfilets op wijze van de chef                      € 15,90 pp.
  • Normandische tongen                                        € 17,95 pp.
  • Gestoomd zalmhaasje met bearnaise saus        € 14,95 pp.
  • Kabeljauwhaasje met hollandse saus                 € 16,95 pp.

   
Gemengde Ovenschotel :

minimum 4 soorten vaste vis in huisbereide saus           € 18,50 pp.
(verkrijgbaar in aparte pannetjes of in ovenschotels)
           

  • extra puree 2,00 € pp.
  • Warme groenten 4,50 € pp

Luxe visfondue, gourmet of steengrill
 
 minimum 2 personen
± 500 gr. Vis per persoon + bouilolon         € 17,00 per persoon
Supplement groenten en sausjes                €  4,00 per persoon


Zeevruchtenschotel of FRUITS DE MER ! ONZE SPECIALITEIT !!!

reeds te bekomen vanaf 2 personen            32,90 € per persoon
aangevuld met 1/2 kreeft                          44.90 € per  persoon

Voor lekkerbekken en fijnproevers :

Kreeft a l'armoricaine (warm bereide kreeft voor de oven) LEKKER !!!

Steeds Fransr holle oesters en Zeeuwse platte oesters te verkrijgen.

Bouillabaise hoofdgerecht : een dik gevulde vissoep met diverse soorten vis en zeevruchten : € 14,80 per persoon


AANRADER ! Proef onze huisgemaakte paëlla