Aperitief hapjes :

  • Mini St.-Jacobsschelp                               € 1,80 st.
  • Mini krabschelp                                         € 1,60 st.
  • Lepelhapje zoet-zure haring sherry           € 1,25 st.
  • Mini Kaaskroketten                                    € 0,80 st.
  • Mini Garnaalkroketten                                € 1,20 st.
  • Mini pizza krab en garnaal                         € 1,35 st.
  • Borrelglaasje met zalmmousse                  € 2,20 st.
  • Borrelglaasje met palingmousse                € 2,40 st.
  • Stoofpotje scampi choronsaus                   € 2,80 st.
  • Carpaccio van verse St.-jacobsvruchten    € 2,80 st.

Koude Voorgerechten :

  • Garnalen cocktail                                                  € 9,50 pp.
  • Carpaccio van verse tonijn                                   € 9,50 pp.
  • Carpaccio van verse St.-Jacobsvruchten             € 9,50 pp.
  • Tomaat garnalen met uitgebreide garnituur         € 9,90 pp.
  • Gekookte halve kreeft met garnituur                    € 17,50 pp.

Ovenklare voorgerechten :

  • Visschelp van het huis (100 % kabeljauw)                          € 5,00 st.
  • Sint-Jacobsschelp  (St.-Jacobsvruchten en garnalen)        € 9,00 st.                        
  • Scampi's van het huis (9 stuks)                                          € 9,95 pp.
  • Vispannetje                                                                        € 10,95 pp.
  • Videe gevuld met visragout                                                 € 8,50 pp.

Soepen :

Vissoep                       3,50 €  per persoon
Garnalensoep               4,50 € per persoon
Kreeftensoep                7,00 € per persoon